Ποδόσφαιρο

Ο Μπέιλ έγινε και επίσημα παίκτης των Λος Άντζελες!

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 09:29

Οι Λος Άντζελες απέκτησαν και επίσημα τον πολύ έμπειρο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος για οκτώ χρόνια αγωνιζόταν στην Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ο Μπέιλ έγινε και επίσημα παίκτης των Λος Άντζελες!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν υπο αμφισβήτηση στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Κάρλο Αντζελότι δεν τον είχε στα πλάνα του και ήταν συνεχώς εκτός πλάνων. Έτσι η διοίκηση των Μαδριλένων, αποφάσισαν να πάρουν την απόφαση να λύσουν το συμβόλαιο του Ουαλού σούπερ σταρ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να ψάξει την επόμενη ποδοσφαιρική ομάδα, όπου θα αγωνισθεί.

Πολλές ομάδες αρχίζαν να ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, όπως ήταν η Τότεναμ, η Κάρντιφ και πολλές άλλες. Ωστόσο αυτή που του κέρδιζε την εμπιστοσύνη, ήταν η Λος Άντζελες από την Αμερική.

Για αυτό το λόγο ο Ουαλός ποδοσφαιριστής, άφησε την Ευρώπη και μετακόμιζε στην Αμερική για λογαριασμό αυτή την ομάδα, όπου εκεί μάλιστα θα βρει και τον πολύ γνώριμο ποδοσφαιριστή Κιελίνι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι διοικούντες της συγκεκριμένης ομάδας, συμφώνησαν με τον Μπέιλ να υπογράψει για ένα χρόνο με όψιον αγοράς, εάν επιθυμεί ο παίκτης να παραμείνει άλλο ένα χρόνο στην ομάδα.

Πάντως ο Γκάρεθ Μπέιλ, μίλησε στα Social Media. Και τόνιζε ότι είναι πολύ χαρούμενος που θα αγωνισθώ σε αυτή την ομάδα, είναι μία πολύ καινούργια εμπειρία και θέλω να δώσω τα πάντα, για να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι με αυτό το καινούργιο σύλλογο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr