Ποδόσφαιρο

Η Γιουβέντους θέλει τον Νειμάρ από την Παρί!

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 10:06

Η Γιουβέντους θέλει διακαώς τον Νειμαρ από την Παρί Σ.Ζ. Καθώς ο Αλέγκρι τον προορίζει για βασικό επιθετικό της ομάδας. 

Η Γιουβέντους θέλει τον Νειμάρ από την Παρί!

Οι ιθύνοντες της Γιουβέντους, με το τέλος της ποδοφαιρικής σεζόν έχασαν τον πολύτιμο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος θα συνεχίζει σε κάποια άλλη ομάδα την καριέρα του, η εντός Ιταλίας η μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή και να συνεχίζει σε ομάδα όπου θα είναι εκτός Ιταλίας.

Έτσι άρχιζαν να ψάχνουν τον επόμενο ποδοσφαιριστή, όπου θα αντικαταστήσει τον Πάουλο Ντιμπάλα. Για αυτό το είδαν πολλές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών για την επιθετική γραμμή της ομάδας. Ωστόσο μετά από λίγες μέρες έπεσαν απάνω στην πολύ καλή περίπτωση του Νειμάρ. Ο οποίος μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην Παρί Σ.Ζ.

Οι άνθρωποι όμως του Παρισιού, θέλουν πολύ να τον βρουν μία ομάδα, ώστε να ξεφορτωθούν το μεγάλο και πολύ ακριβό συμβόλαιο που έχει.

Έτσι η περίπτωση της Γιουβέντους, είναι μία πολύ συμφέρουσα περίπτωση, ώστε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ να αγωνισθεί σε αυτή τη συγκεκριμένη ομάδα. Ωστόσο για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει οι Ιταλοί να καταθέσουν μία πολύ μεγάλη πρόταση, όπου να ικανοποιεί τα θέλω των Γάλλων και να το δώσουν.

Οι Μπιανκονέρι όμως δεν έκαναν ακόμη επίσημη πρόταση στο Γαλλικό σύλλογο, καθώς πρώτα έκαναν μία διερευνητική επαφή για να δουν τις προθέσεις των Γάλλων.

Ωστόσο οι επόμενες μέρες, θα είναι πολύ καθοριστικές για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς θα φανεί εάν ο συγκεκριμένος παίκτης θα αγωνισθεί εν τέλι στην Γιουβέντους, η θα γίνει η μεγάλη ανατροπή και παραμείνει στην Παρί Σ.Ζ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr