Ποδόσφαιρο

Η Γουεστ Χαμ επιθυμεί την επιστροφή του Λίνγκαρντ!

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 10:28

Η Γουεστ Χαμ θέλει να φέρει τον Λίνγκαρντ πίσω στο σύλλογο. Αφού παρέμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Η Γουεστ Χαμ επιθυμεί την επιστροφή του Λίνγκαρντ!

Οι ιθύνοντες της Γουεστ Χαμ, ξεκίνησαν να χτίζουν την ομάδα της νέας σεζόν. Καθώς στόχος τους είναι να φτιάξουν ένα σύνολο με ταλαντούχους, γρήγορους, αλλά και εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, όπου θα προσφέρουν σκορ και μεγάλο θέαμα στο κόσμο του συλλόγου.

Έτσι σύμφωνα με Αγγλικό δημοσίευμα, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τον Λίνγκαρντ, ο οποίος αγωνίσθηκε πάλι στην ομάδα του Λονδίνου στα μέσα της σεζόν του 2021, όπου κατόρθωσε να πραγματοποιήσει μεγάλες εμφανίσεις, αφού σημείωσε 5 τέρματα σε 16 συμμετοχές, με αποτέλεσμα να αγαπηθεί από το κόσμο του συλλόγου.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με την οποία αγωνίσθηκε τα 7 τελευταία χρόνια, κατακτώντας το Κύπελλο Αγγλίας, Λινγκ Καπ, αλλά και το Super Cup, μάλιστα σκοράροντας και στους τρεις αυτούς τελικούς.

Για αυτό το λόγο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, θα ψάξει για την επόμενη ποδοσφαιρική ομάδα. Ωστόσο δεν φαίνεται να θέλει να φύγει από την Αγγλία και επιθυμία του είναι να αγωνισθεί σε κάποια ομάδα στο Νησί.

Έτσι η ομάδα της Γουεστ Χαμ, έκανε πρόταση στο ποδοσφαιριστή για να συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα του Λονδίνου. Με αποτέλεσμα να ευελπιστούν, ότι τις επόμενες μέρες θα απαντήσει θετικά και θα γίνει παίκτης των Σφυριών.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr