Ποδόσφαιρο

Η ΑΕΚ ψάχνεται για τον Γκατσίνοβιτς!

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 12:18

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει το απόλυτο μπαμ, αποκτώντας τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Παναθηναικό με την μορφή δανεισμού από την Χόφενχαιμ. 

Η ΑΕΚ ψάχνεται για τον Γκατσίνοβιτς!

Η ΑΕΚ θέλει σιγά σιγά να αυξήσει την ταχύτητα προς τις μεταγραφικές της κινήσεις, με παίκτες όπου πρέπει να αποκτηθούν. Καθώς φτάνει η έναρξη της προετοιμασίας, με αποτέλεσμα οι περισσότερες κινήσεις να έχουν γίνει μέχρι εκείνο το συγκεκριμένο σημείο.

Έτσι οι ιθύνοντες του Δικέφαλου του Νότου, είναι έτοιμοι να κάνουν το απόλυτο μπαμ με την απόκτηση του έμπειρου Γκατσίνοβιτς. Ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνίσθηκε στον Παναθηναικό με την μορφή δανεισμού, με τα δικαιώματα να έχει η Γερμανική Χομφενχάιμ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Γερμανικής Kicker, αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη περίπτωση άρεσε στον Αλμέιδα και έδωσε την έγκριση να αποκτηθεί. Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας, ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, όπου τα βρήκαν σε όλα. Ωστόσο πρέπει να τα βρουν μάλιστα και με την Γερμανική ομάδα, ώστε να αγωνισθεί πάλι στην ομάδα, αλλά αυτή την φορά για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.