Ποδόσφαιρο

Άρης: Στο στόχαστρο ο Αντρέ Γκρέι [vid]

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 19:23

Ο 31χρονος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τη Γουότφορντ είναι η επιλογή των «κιτρίνων» για να πάρει τη θέση του Καμαρά.

Άρης: Στο στόχαστρο ο Αντρέ Γκρέι [vid]

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα αποχωρήσει από τον Άρη για τον Ολυμπιακό και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για να βρουν τον αντικαταστάτη του. Κι αυτός βρέθηκε. Πρόκειται για τον Αντρέ Γκρέι, τον 31χρονο επιθετικό που ανήκει στην Γουόφορντ.

Το «παλεύει» για Γκρέι

Μια περίπτωση που χειρίζεται αποκλειστικά ο Θόδωρος Καρυπίδης, αλλά η οποία έχει μεγάλο συντελεστή δυσκολίας ως προς την υλοποίησή της. Ο 31χρονος φορ από την Τζαμάικα και κάτοχος αγγλικού διαβατηρίου, έμεινε ελεύθερος από τη Γουότφορντ. Ο Άρης άδραξε την ευκαιρία και ξεκίνησε τις επαφές μαζί του, για να τον πείσει και να αποδειχθεί την πρόταση να έρθει στην Ελλάδα. Βεβαίως, είναι μια περίπτωση που έχει πολλές δυσκολίες. Βασικότερες όλων δύο.

Τα βασικά «εμπόδια»

Καταρχάς, να δεχθεί τελικά ο Γκρέι να έρθει στην Ελλάδα. Ύστερα, να βρουν οι δύο πλευρές σημείο επαφές σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος. Το κασέ του Γκρέι είναι υψηλό, αλλά παρόλα αυτά οι «κίτρινοι» θα επιδιώξουν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, ούτως ώστε να πείσουν τον επιθετικό από τη Τζαμάικα.

Οι απαιτήσεις του 31χρονου παίκτη εναι κοντά στις 800.000€, αλλά στον Άρη εκτιμούν πώς θα μπορούσαν να καταλήξουν σε deal μαζί τους, ίσως και με λίγα λιγότερα χρήματα. Απομένει να φανεί αν αυτό είναι εφικτό στη συνέχεια. Ο Γκρέι μετρά 115 συμμετοχές στην Premier League με Γουότφορντ και Μπέρνλι. Έχει σημειώσει εκεί 23 γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.