Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Ο Μπίσεσβαρ παραμένει στον Δικέφαλο του Βορρά [vid]

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 19:54

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για μια ακόμα χρονιά.

ΠΑΟΚ: Ο Μπίσεσβαρ παραμένει στον Δικέφαλο του Βορρά [vid]

Κοινή διάθεση του ΠΑΟΚ και του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν να συνεχίσουν τη συνεργασίας τους. Κι αυτό λειτούργησε καταλυτικά για να παραταθεί η παραμονή του παίκτη από το Σουρινάμ στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Ντιέγκο είπε το... ναι

Ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει την πρότασή του στον 34χρονο παίκτη για να παραμείνει για άλλη μια σεζόν στο δυναμικό της ομάδας. Με τον ποδοσφαιριστή να την κάνει αποδεκτή. Μια σημαντική εξέλιξη και για τις δύο πλευρές. Αφενός για τον Μπίσεσβαρ που έχει «κολλήσει» με τον Δικέφαλο του Βορρά και δεν σκέφτονταν το σενάριο της αποχώρησης. Αφετέρου για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που θα έχει στα πλάνα του, για άλλη μια σεζόν, ένα ποδοσφαιρικό «εργαλείο».

Η τρίτη ανανέωση

Μετά τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ προσθέτει το όνομά του στη λίστα με τους παίκτες που επεκτείνουν τη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ. Όλοι τους σημαντικοί σε ένα καλοκαίρι που συνοδεύεται με αλλαγές για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Κι αυτό που ζητούσε ο Λουτσέσκου ήταν να παραμείνουν στο ρόστερ ορισμένοι ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν σημαντικά στην προσαρμογή των νέων αποκτημάτων.

Ο Μπίσεσβαρ είναι στον ΠΑΟΚ από το 2016, με εξαίρεση ένα εξάμηνο (σ.σ.: σεζόν 2020/21) που είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού. Με περισσότερα από 200 ματς με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά (σ.σ.: 217), 27 γκολ και 38 ασίστ. Στο παλμαρέ του ένα πρωτάθλημα και τρία κύπελλα Ελλάδας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.