Ποδόσφαιρο

Γιουβέντους: Έφτασε σε συμφωνία με τον Ντι Μαρία [vid]

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 20:33

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, θα συνεχίσει στους «μπιανκονέρι» την καριέρα του.

Γιουβέντους: Έφτασε σε συμφωνία με τον Ντι Μαρία [vid]

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της μετακίνησης του Άνχελ Ντι Μαρία στη Γιουβέντους. Οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις εδώ και αρκετές ημέρες. Κι όπως αναφέρουν στην Ιταλία, βγήκε «λευκός καπνός» από τις διαπραγματεύσεις.

Αναμένονται εξελίξεις

Ο 34χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ήταν σε αναζήτηση ομάδας. Μάλιστα, το όνομά του είχε ακουστεί έντονα και για την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, αυτή η υπόθεση δεν προχώρησε τελικά. Επίσης, η Γιουβέντους ήταν από τους πρώτους συλλόγους που έδειξαν ενδιαφέρον για τον Ντι Μαρία, από τη στιγμή που έγινε γνωστό πώς αποχωρεί από το Παρίσι.

Το θέμα του συμβολαίου

Οι συζητήσεις με τους «μπιανκονέρι» ήταν σε προχωρημένο επίπεδο. Το θέμα ήταν το συμβόλαιο. Με τον Ντι Μαρία να ζητά μονοετές συμβόλαιο, με οψιόν για μια σεζόν ακόμα. Ένα αίτημα που βρήκε θετική ανταπόκριση από την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Πλέον, απομένουν τα τυπικά για να τελειώσει το θέμα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Ντι Μαρία να ταξιδέψει στο Τορίνο μέσα στην εβδομάδα για να τελειώσει τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr