Ποδόσφαιρο

Μονακό: Μια... ανάσα από τον Μπελότι [vid]

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 21:24

Ο διεθνής Ιταλός σέντερ φορ αφήνει την Τορίνο για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πριγκιπάτου.

Μονακό: Μια... ανάσα από τον Μπελότι [vid]

Μια πολύ δυνατή μεταγραφική κίνηση έχουν στα σκαριά οι άνθρωποι της Μονακό. Η ομάδα του Πριγκιπάτου κινήθηκαν γρήγορα και είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντρέα Μπελότι. Με τον Ιταλό σέντερ φορ να βγαίνει για πρώτη φορά εκτός συνόρων της πατρίδας του.

Η πρόκληση του Champions League

Το κίνητρο για τον 28χρονο επιθετικό να αφήσει την Τορίνο μετά από 7 χρόνια ήταν η προοπτική να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο Champions League. Η Μονακό έχασε την απευθείας πρόκριση στη φάση των ομίλων, αλλά έχει μια δεύτερη ευκαιρία μέσω των προκριματικών του καλοκαιριού. Με τον διεθνή Ιταλό σέντερ φορ να θέλει να τεστάρει τις δυνάμεις του στο πιο υψηλό επίπεδο. Εξάλλου, όλα έδειχναν πώς ήταν σχεδόν σίγουρη η αποχώρηση από την «γκρανάτα». Επιπλέον, στην Ιταλία υπήρχαν ρεπορτάζ που έφερναν Μίλαν και Μόντσα να ενδιαφέρονται για τον Μπελότι, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν το έδειξε ουσιαστικά.

Κάτοικος Πριγκιπάτου

Η Μονακό είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα. Θα συμμετάσχει και στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Ιδανικές συνθήκες για τον Αντρέα Μπελότι. Με τη μετακίνησή του στους Μονεγάσκους να είναι προ των πυλών. Εφόσον όλα πάνε καλά για τη γαλλική ομάδα και τον Ιταλό σέντερ φορ, το συμβόλαιο που θα υπογράφει με το σύλλογο του Μονακό θα είναι τριετούς διάρκειας. Ως το καλοκαίρι του 2025.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr