Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: Πωλητήριο σε Σαλάχ!

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 12:07

Πωλητήριο στον Μοχάμεντ Σαλάχ έβαλε η Λίβερπουλ σύμφωνα με τα τελευταία νέα από το Νησί.

Λίβερπουλ: Πωλητήριο σε Σαλάχ!

Ύστερα τη πώληση του Μανέ στη Μπάγερν Μονάχου, η Λίβερπουλ φαίνεται διατεθειμένη να χάσει και τον δεύτερο μεγάλο πυλώνα της ομάδας.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα δεν ευδοκίμησαν ποτέ, αφού δεν βρήκαν κανένα σημείο τομής. Έτσι το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι του 2023, οπότε η ομάδα προτιμάει να τον πουλήσει τώρα παρά να τον χάσει ελεύθερο του χρόνου. Αυτό βέβαια θα είναι το δεύτερο μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του Κλοπ αφού μετά την αποχώρηση του Μανέ, έρχεται και αυτή του Αιγύπτιου.

Οι δύο αυτοί παίκτες προσέφεραν τα μέγιστα στη Λίβερπουλ και κέρδισαν πολλά τρόπαια και διακρίσεις. Η στιγμή της ανανέωσης και της αλλαγής φτάνει στις τάξεις των "Reds", μένει μόνο να δούμε πως θα το διαχειριστούν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr