Ποδόσφαιρο

Τσέλσι: Τέλος εποχής για Τσεχ

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 13:19

Οι «μπλε» γύρισαν σελίδα με την αποχώρηση του Ρομάν Αμπραμόβιτς και η αλλαγή ιδιοκτησίας έφερε μεταβολές και σε διοικητικό επίπεδο, με τον ζωντανό θρύλο των Λονδρέζων, Πετρ Τσεχ να αποτελεί παρελθόν.

Τσέλσι: Τέλος εποχής για Τσεχ

Σαρωτικές είναι πλέον οι αλλαγές στην Τσέλσι μετά τις αποχωρήσεις του Ρομάν Αμπραμόβιτς και της Μαρίονα Γκαρνόσκαγια. Ο νέος ιδιοκτήτης Τοντ Μπέλι προχωρά σε… ξεσκαρτάρισμα και ο Πετρ Τσεχ πρόλαβε τις εξελίξεις και αποφάσισε να παραιτηθεί. «Είναι ιδανική η συγκυρία για να αποχωρήσω. Είμαι περήφανος που η Τσέλσι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είμαι σίγουρος που θα διατηρηθεί στον δρόμο των επιτυχιών εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσεχ.

Ο 40χρονος πλέον Τσέχος ήταν ποδοσφαιριστής των «μπλε» από το 2004 μέχρι το 2015. Ολοκλήρωσε την καριέρα του στην Αρσεναλ το 2019 και στην συνέχεια εντάχθηκε στο επιτελείο της Τσέλσι. Τον Οκτώβριο μάλιστα του 2020 εν μέσω πανδημίας δηλώθηκε στο ρόστερ, ως τερματοφύλακας έκτακτης ανάγκης. Ο Τσεχ ήταν τεχνικός σύμβουλος και αποτέλεσε τον… κρίκο ανάμεσα στην 1η ομάδα και την ομάδα νέων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr