Ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Αντρέ Ρικάρντο!

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 15:34

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επισήμως την μεταγραφή, του 22χρονου πιτσιρικά Αντρέ Ρικάρντο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. 

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Αντρέ Ρικάρντο!

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ αυτή την εβδομάδα, είχαν πολλές αφίξεις από παίκτες. Με αποτέλεσμα να τακτοποιήσουν τις τελευταίες εκρεμότητες, ώστε να γίνουν και επίσημα μέλη του Δικέφαλου του Βορρά.

Μία από αυτές είναι του πολύ καλού και ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Αντρέ Ρικάρντο. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και μέχρι πρότινος ήταν ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Φαμαλικάο.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα. Με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, να είναι μέλος των Ασπρόμαυρων για τα επόμενα 4 χρόνια και πιο συγκεκριμένα μέχρι και το Καλοκαίρι του 2026.

Ο Αντρέ Ρικάρντο εκτός από την Φαμαλικάο, αγωνίσθηκε στο παρελθόν στις μικρές ομάδες της Μπενφίκα, της Μπράγκα, αλλά και της Φαμαλικάο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.