Ποδόσφαιρο

Η Γαλατάσαραι ενδιαφέρεται για τον Λιβάγια!

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 17:16

Η Γαλατάσαραι θέλει τον εξαιρετικό Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος προέρχεται από τρομερή σεζόν στην Κροατική ομάδα της Χάιντουκ. 

Η Γαλατάσαραι ενδιαφέρεται για τον Λιβάγια!

Στις τάξεις της Γαλατάσαραι, θέλουν να αφήσουν πίσω την περσινή ποδοσφαιρική χρονιά. Καθώς παρέμειναν από νωρίς από όλους τους στόχους σε πρωτάθλημα κύπελλο αλλά και Ευρώπη.

Έτσι στόχος των διοικούντων, είναι να υπάρξει μία ανανέωση στην ομάδα, με καινούργιους, αλλά και ποιοτικούς παίκτες, με αποτέλεσμα την φετινή σεζόν να επανέλθουν πάλι στο δρόμο των επιτυχιών.

Σε αυτό το πλαίσιο η Γαλατασαράι έδειξε ενδιαφέρον για τον Μάρκο Λιβάγια. Ο οποίος πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες σεζόν στην Χάιντουκ, με την οποία είχε 32 γκολ, 7 ασίστ σε 40 συμμετοχές.

Μάλιστα έχει φορέσει με επιτυχία και την φανέλα της ΑΕΚ. Με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Και αποτέλεσε έναν από τους πλέον κομβικούς της παίκτες.

Αναφορικά με την Γαλατασαράι, στην Τουρκία τα ΜΜΕ αναφέρουν πως η Χάιντουκ Σπλιτ έχει ρήτρα τον Λιβάγια, όπου φτάνει το 1.000.000 ευρώ. Ποσό το οποίο δεν φέρεται να είναι απαγορευτικό για την "τσιμ μπομ" και είναι πρόθυμη να το δώσει ώστε να τον αποδεσμεύσει και να τον κάνει δικό της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.