Ποδόσφαιρο

Ο Κωστένογλου είναι παρελθόν από την Εθνική Κύπρου!

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 18:10

Ο Νίκος Κωστένογλου είναι παρελθόν από την Εθνική Κύπρου, μετά τα τελευταία ισάριθμα άσχημα αποτελέσματα στο Nations League. 

Ο Κωστένογλου είναι παρελθόν από την Εθνική Κύπρου!

O Νίκος Κωστένογλου με την πολύ μεγάλη προπονητική καριέρα να έχει από πίσω του, σε πολλές και σπουδαίες ομάδες στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ανέλαβε το Φεβρουάριο του 2021 τα ηνία της Εθνικής Κύπρου, ωστόσο μετά από ένα χρόνο παρουσίας στο πάγκο των Κυπρίων δεν τα πήγε καθόλου καλά, καθώς είχε 2 νίκες, 11 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Έτσι αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ομοσπονδίας, μετά από μεγάλη σκέψη, να λίσουν το συμβόλαιο του και να αποχωρήσει από το πάγκο της Χώρας. Με δημοσίευμα να αναφέρει πως οι διοικούντες, θέλουν να φέρουν τον Κετσπάγια να καθίσει στο πάγκο της χώρας. Καθώς τον εμπιστεύονται και μπορεί να τους φέρει σε μεγάλές επιτυχίες στο μέλλον.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr