Ποδόσφαιρο

Champions League: Το κανάλι που θα μεταδώσει τα ματς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 19:04

Η COSMOTE TV εξασφάλισε τα δικαιώματα των αναμετρήσεων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Champions League: Το κανάλι που θα μεταδώσει τα ματς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα

Αντίστροφη μέτρηση για τα πρώτα επίσημα ματς της χρονιάς για τους «ερυθρόλευκους». Στις 20 και 27 Ιουλίου οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκινούν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις για τη σεζόν 2022/23. Αφετηρία οι αναμετρήσεις με την Μακάμπι Χάιφα, για το δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Σήμερα έγινε, οριστικά, γνωστή η τηλεοπτική «στέγη» για τα δύο αυτά ματς.

Στην COSMOTE TV τα ματς με την Μακάμπι Χάιφα

Το συνδρομητικό κανάλι που θα μεταδίδει από φέτος και για τα επόμενα τρία χρόνια τα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού, είναι αυτό που εξασφάλισε τα δικαιώματα των δύο αναμετρήσεων με τη Μακάμπι Χάιφα. Τόσο εκείνο που θα διεξαχθεί στις 20/7 στο Ισραήλ όσο και τη ρεβάνς της 27ης Ιουλίου του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης». Έτσι, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αλλά και γενικότερα οι ποδοσφαιρόφιλοι ξέρουν πώς μέσα από την COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα σημαντικά αυτά ματς.

Τα φιλικά της προετοιμασίας

Ο Ολυμπιακός από φέτος έχει βρει τηλεοπτική «στέγη» στην COSMOTE TV. Το κανάλι μεταδίδει και τις αναμετρήσεις προετοιμασίας των πρωταθλητών Ελλάδας, επί αυστριακού εδάφους. Είναι, δε, αυτό στο οποίο θα μπορέσουν οι φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» να παρακολουθήσουν και το μοναδικό φιλικό επί ελληνικού εδάφους που έχει προγραμματιστεί μέχρι στιγμής. Αυτό με αντίπαλο την Άλκμααρ, στις 9 Ιουλίου (20:30), στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.