Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Επέμβαση τοποθέτησης stent για τον Μελισσανίδη

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 21:32

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση στην καρδιά σε νοσοκομείο των νοτίων προαστίων.

ΑΕΚ: Επέμβαση τοποθέτησης stent για τον Μελισσανίδη

Μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ένιωσε αδιαθεσία το πρωί της Δευτέρας και πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί, μετά τις εξετάσεις που έγιναν, οι γιατροί έκριναν πώς έπρεπε να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση στην καρδιά. Να του τοποθετήσουν stent. Όπως και συνέβη λίγη ώρα αργότερα. Έτσι έγινε και δεν υπήρξε κανένα θέμα.

Όλα πήγαν καλά

Πρόκειται για μια επέμβαση ρουτίνας, η οποία διαρκεί λίγη ώρα. Όλα κύλησαν ομαλά. Εξάλλου δεν υπήρχε κάτι το επικίνδυνο. Μετά την επέμβαση αυτή, ο Δημήτρης Μελισσανίδης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Metropolitan για καθαρά προληπτικούς λόγους. Όπως τόνισαν από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγο ανησυχίας. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης θα πάρει εξιτήριο για να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.