Ποδόσφαιρο

Ο Γκάρεθ Μπέιλ «μετακομίζει» στο Λος Άντζελες [vid]

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 23:09

Ο αρχηγός της εθνικής Ουαλίας ανακοινώθηκε από την LAFC. Υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο με οψιόν για ένα ακόμα.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ «μετακομίζει» στο Λος Άντζελες [vid]

Σε μια πολύ δυνατή κίνηση προχώρησε η ομάδα της Λος Άντζελες FC. Πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον Γκάρεθ Μπέιλ. Ο αρχηγός της εθνικής Ουαλίας υπέγραψε για ένα χρόνο, ενώ στο συμβόλαιό του υπάρχει οψιόν για επέκταση για ένα ακόμα έτος.

Αυτό που ήθελε ο Μπέιλ

Όλο αυτό το διάστημα, από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μπέιλ ήθελε ένα πράγμα. Συμβόλαιο με μια ομάδα για ένα χρόνο, με οψιόν για ένα ακόμα. Αυτό του έδωσε η ομάδα του Λος Άντζελες. Κάτι που μέτρησε για την απόφασή του. Διότι ήταν κάτι που ήθελε, στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μια ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται και θα είναι σε καλό αγωνιστικό επίπεδο, ώστε να πάει στο Κατάρ σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας.

«Να κερδίσω τρόπαια»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το deal με την ομάδα της Λος Άντζελες FC, ο Μπέιλ υπογράμμισε: «Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος για τη μετακίνησή μου στην LAFC. Αυτό είναι το σωστό μέρος για εμένα και την οικογένειά μου την κατάλληλη στιγμή στην καριέρα μου και ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω με την ομάδα και ετοιμάζομαι να κερδίσω περισσότερα τρόπαια στο Λος Άντζελες».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr