Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για τον Καμαρά [vid]

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 23:51

Στην Αθήνα βρίσκεται ο επιθετικός από τη Μαυριτανία. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».

Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για τον Καμαρά [vid]

Στην τελική ευθεία για μια ακόμα μεταγραφή βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά από το απόγευμα της Δευτέρας είναι στην Αθήνα. Ο επιθετικός του Άρη θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και θα υπογράψει στους «ερυθρόλευκους». Μια μεταγραφή που αποτελεί επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς.

Εξετάσεις και υπογραφές

Το πλάνο είναι ξεκάθαρο. Ο φορ από τη Μαυριτανία θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Αυτό θα έχει διάρκεια τρία χρόνια. Επίσης, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή από τη Θεσσαλονίκη στον Πειραιά. Εν συνεχεία θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αυστρία, για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων».

Λακωνικός ο Καμαρά

Ο επιθετικός του Άρη κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» δεν θέλησε να πει πολλά Τυπικά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μεταγραφή. Ωστόσο στη σύντομη δήλωση που έκανε, λίγη ώρα μετά την άφιξή του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα, αλλά είμαι ήδη χαρούμενος που είμαι εδώ. Θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει, το οποίο είναι αύριο...».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.