Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Αποκαλυπτήρια για την εκτός έδρας φανέλα [vid]

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 00:20

Η δεύτερη φανέλα των «blaugrana» είναι χρυσού χρώματος, ενώ παραπέμπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 στη Βαρκελώνη.

Μπαρτσελόνα: Αποκαλυπτήρια για την εκτός έδρας φανέλα [vid]

Με… άρωμα χρυσού η δεύτερη φανέλα της Μπαρτσελόνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι Καταλανοί παρουσίασαν τη νέα του φανέλα που παραμένει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992, στη Βαρκελώνη. Διότι η φανέλα παραπέμπει αρκετά στο χρυσό μετάλλιο των αγώνων προ 30ετίας, στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας.

Σε ρόλο μοντέλων για τους «blaugrana» ήταν η Αλέσια Πουτέγιας και ο Πέδρι. Επιπλέον, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τους Πικέ και Μπουσκέτς να φορούν τη χρυσή φανέλα της Μπαρτσελόνα. Οι πρώτες αντιδράσεις του κόσμου και των φίλων της Μπάρτσα ήταν θετικές. Το πλάνο για τις φανέλες της σεζόν 2022/23 είναι μια… αναδρομή στο παρελθόν. Εξάλλου, και η εντός έδρας φανέλα που έχει προηγηθεί θυμίζει το σχέδιο της αντίστοιχης της περιόδου 2003/04.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr