Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σενάρια για Ιονίτσα (vid)

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 11:11

Ο διεθνής Μολδαβός μέσος της Μπενεβέντο φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των «πρασίνων» όπως υποστηρίζει ο ιταλικός Τύπος.

 

Παναθηναϊκός: Σενάρια για Ιονίτσα (vid)

Ο Παναθηναϊκός αναζητά λύσεις στην μεσαία γραμμή, μετά την αποχώρηση των Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Λούκα Βιγιαφάνες και αναμένεται να προχωρήσει σε τουλάχιστον τρεις μεταγραφές για να ενισχύσει τον άξονα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο Αρτούρ Ιονίτσα της Μπενεβέντο αποτελεί τον τελευταίο στόχο και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις. Ο 31χρονος μέσος αγωνίζεται από το 2015 στα ιταλικά γήπεδα, έχοντας αγωνιστεί σε Βερόνα, Κάλιαρι και Μπενεβέντο, με την οποία μετράει 14 γκολ και 12 ασίστ την τελευταία διετί. Ο ιταλικός σύλλογο προχωρά σε… ολικό λίφτινγκ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και ο Ιονίτσα βρίσκεται στους ποδοσφαιριστές προς αποχώρηση και η ελληνική προοπτική φαντάζει ελκυστική, σύμφωνα τουλάχιστον με το δημοσιευμα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.