Ποδόσφαιρο

Λυκογιάννης: Συνεχίζει στην Μπολόνια!

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 11:37

Κάτοικος Ιταλίας θα παραμείνει ο Μπάμπης Λυκογιάννης καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπολόνια.

Λυκογιάννης: Συνεχίζει στην Μπολόνια!

Ο Έλληνας ακραίος αμυντικός μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα από την Κάλιαρι και μετά τον υποβιβασμό των Σαρδηνών στην Serie B, αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Λυκογιάννης είχε συνδεθεί μεταγραφικά ακόμα και με ελληνικές ομάδες αλλά όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία προτίμησε να παραμείνει στην Serie A, με την Μπολόνια να εξασφαλίζει την μεταγραφή του. Όπως αναφέρει το sportitalia, ο 28χρονος μπακ συμφώνησε για συμβόλαιο δύο ετών (+1) με τους «ροσομπλού» και την Πέμπτη αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Λυκογιάννης αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Ολυμπιακό, Λεβαδειακό, Στουρμ Γκρατς και από τον Ιανουάριο του 2018 φορούσε την φανέλα της Κάλιαρι όπου μέτρησε 101 συμμετοχές και πέντε γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr