Ποδόσφαιρο

Θύμα διάρρηξης ο Βεράτι σε εξοχική κατοικία του Ρονάλντο!

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 14:46

Άσχημη τροπή πήραν οι διακοπές του Μάρκο Βεράτι στην Ίμπιζα καθώς ο Ιταλός άσος  έπεσε θύμα διάρρηξης σε πολυτελή έπαυλη που ανήκει στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ Ρονάλντο.

Θύμα διάρρηξης ο Βεράτι σε εξοχική κατοικία του Ρονάλντο!

Περιπέτειες είχε ο Μάρκο Βεράτι καθώς όταν επέστρεψε στην εξοχική κατοικία στην Ίμπιζα όπου βρίσκεται για καλοκαιρινές διακοπές ανακάλυψε πως είχε πέσει θύμα διάρρηξης. Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται στο… κυνήγι των διαρρηκτών που φέρεται να εισέβαλλαν στην οικία τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και απέσπασαν κοσμήματα, ρολόγια αξίας τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ!

Η οικία φέρεται να ανήκει στον Ρονάλντο που όπως και ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί επισήμως για το περιστατικό. Η σύντροφος του Βεράτι αντιθέτως, Τζέσικα Αϊντι είχε «ποστάρει» φωτογραφίες τους από τις διακοπές, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Ιbiza Vibe». Νωρίτερα, ο άσος της Λειψίας, Ντάνι Όλμο έπεσε θύμα ληστείας σε περιστατικό όπου τραυματίστηκε μάλιστα ο αδελφός του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr