Ποδόσφαιρο

Παναθηναικός: Σπουδαίο φιλικό έκλεισε με την Λεβερκούζεν!

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 17:34

Ο Παναθηναικός θα αντιμετωπίζει στις 17 Ιουλίου την Μπάγερν Λεβερκούζεν, στο πλαίσιο της βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Αυστρία. 

Παναθηναικός: Σπουδαίο φιλικό έκλεισε με την Λεβερκούζεν!

Ο φετινός Παναθηναικός θα χτιστεί στην Αυστρία, με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες, αλλά και με πολύ ανυπομονησία για το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων, όπου μέσα σε αυτές θα είναι και τα Ευρωπαικά παιχνίδια στο Europa Conference League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, έκλεισε μαζί με τους ιθύνοντες της ομάδας μεγάλο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν Λεβερκούζεν, όπου θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου. Και θα είναι ένα πολύ καλό και δυνατό τεστ, απέναντι σε μία από τις πιο κορυφαίες ομάδες στην Γερμανία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.