Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα τον Καμαρά!

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 17:51

Ο Ολυμπιακός απέκτησε και επίσημα τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίσθηκε με τα χρώματα του Άρη. 

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα τον Καμαρά!

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ήρθε στην Ελλάδα το Καλοκαίρι του 2021, για λογαριασμό του Άρη. Ωστόσο δεν είχε καλή σταθερότητα με τις εμφανίσεις του, αφού δυσκολεύτηκε πολύ να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Έτσι πέτυχε μόλις 8 τέρματα σε 32 συμμετοχές.

Για αυτό το λόγο με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήθελαν έναν πολύ δυναμικό ποδοσφαιριστή για την επιθετική γραμμή της ομάδας. Έτσι το βρήκαν στο πρόσωπο του Αμπουμπακάρ Καμάρα του Άρη.

Οι άνθρωποι των Ερυθρολεύκων, άρχιζαν τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Άρη. Όπου κατάφεραν και τα βρήκαν στο ποσό των 5.000.000 ευρώ. Με τον Μαυριτανός ποδοσφαιριστη να βρίσκεται στον Ολυμπιακό, να έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία τις εξετάσεις. Ενώ στη συνέχεια υπέγραψε το καινούργιο του συμβόλαιο, όπου θα είναι για τα επόμενα 3 χρόνια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.