Ποδόσφαιρο

Ο Άρης είναι ένα βήμα από τον Μπράντλει Μαζικού!

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 18:47

Ο Άρης βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Μπράντλει Μαζικού. Ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Βουλγάρικη ΤΣΣΚΑ Σόφιας. 

Ο Άρης είναι ένα βήμα από τον Μπράντλει Μαζικού!

Ο Άρης συνεχίζει με πολύ γρήγορους ρυθμούς τις μεταγραφικές του κινήσεις, αφού μετά τη σπουδαία μεταγραφή του Τζαμαικανού Γκρει, ο οποίος αγωνιζόταν σε πολλές ομάδες στην Αγγλία, ενώ τελευταία όπου αγωνίσθηκε ήταν η Γουότφορντ.

Έτσι οι άνθρωποι των Κιτρινόμαυρων τα βρήκαν σε όλα και με τον Μπράντλει Μαζικού. Ο οποίος θα είναι αύριο στην Θεσσαλονίκη, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εάν πάνε όλα καλά, στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών. Και θα φύγει για την Αυστρία, με αποτέλεσμα να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.