Ποδόσφαιρο

Τσέλσι: Δυνατά στο «κόλπο» για Ραφίνια [vid]

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 21:53

Ο Βραζιλιάνος ήταν κοντά στην Άρσεναλ, όμως οι «μπλε» ανέτρεψαν την κατάσταση, τα βρήκαν με τη Λιντς και είναι μια… ανάσα από τον Βραζιλιάνο.

Τσέλσι: Δυνατά στο «κόλπο» για Ραφίνια [vid]

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση της μεταγραφής του Ραφίνια. Από εκεί που ο Βραζιλιάνος ετοιμάζονταν για τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ, τώρα προβάρει τη φανέλα της Τσέλσι. Οι «μπλε» με μεθοδικές κινήσεις κατάφεραν να τα βρουν με την Λιντς. Οπότε σειρά έχει τώρα η συμφωνία και με την πλευρά του παίκτη.

Η Τσέλσι κινήθηκε αστραπιαία

Όλα έδειχναν πώς ο Ραφίνια ετοιμάζονταν να φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ. Όμως, η Τσέλσι μπήκε… σφήνα στις διαπραγματεύσεις και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για να αποκτήσει τον 25χρονο Βραζιλιάνο. Οι «μπλε» τα βρήκαν με τα «παγώνια» και πλέον θα ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη. Μην ξεχνάμε πώς ο Ραφίνια ήταν και στη μεταγραφική ατζέντα της Μπαρτσελόνα. Η Τσέλσι, όμως, φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Λιντς στα 60 εκατομμύρια.

Το επόμενο βήμα του Ραφίνια

Ο Βραζιλιάνος μετά την Λιντς είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Δεν έχει εκφράσει κάποια προτίμηση για την ομάδα που θα συνεχίσει. Ωστόσο θέλει να πάει σε έναν σύλλογο που θα διεκδικεί τίτλους και κάτι παραπάνω από ό,τι έκανε με τη φανέλα των «παγωνιών». Οπότε στις επαφές με την Τσέλσι, τίποτα δεν δείχνει πώς μπορεί να… στραβώσει η ιστορία. Λογικά θα συμφωνήσει με τους «μπλε» του Λονδίνου και θα γίνει μέλος της ομάδας του Τόμας Τούχελ. Ο διεθνής Βραζιλιάνος ολοκλήρωσε τη σεζόν 2021/22 με 36 συμμετοχές, 11 γκολ και 3 ασίστ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr