Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ψωνίζει» από την Ολλανδία!

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 11:09

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετακίνηση του διεθνή αμυντικού της Φέγενορντ, Ταϊρέλ Μαλάσια στους «κόκκινους διαβόλους» που ετοιμάζουν πρόταση και για τον Αντονι του Αγιαξ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ψωνίζει» από την Ολλανδία!

Η ανάληψη της τεχνικής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ερικ τεν Χαγκ σήμανε και αλλαγή μεταγραφικού σχεδιασμού καθώς ο Ολλανδός προπονητής δείχνει να εστιάζει αρχικά σε συμπατριώτες του και ποδοσφαιριστές με εμπειρία στην Eredivisie. Ο Φρένκι ντε Γιονχ της Μπαρτσελόνα αποτελεί βέβαια τον μεγάλο στόχο των «μπέμπηδων» που παράλληλα «τρέχουν» πάντως και άλλες υποθέσεις. Όπως αναφέρει ο ολλανδικός Τύπος, η Γιουνάιτεντ έφθασε σε συμφωνία με την Φέγενορντ για την απόκτηση του αριστερού μπακ, Ταϊρέλ Μαλάσια έναντι 17 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής αμυντικός φερόταν να είχε συμφωνήσει με την Λυών, αλλά οι «μπέμπηδες» κινήθηκαν άμεσα και κατέθεσαν υψηλότατο πρόταση που έγινε αποδεκτή από την διοίκηση των Ροτερντάμερς και τις επόμενες ώρες αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Την ίδια ώρα, η Γιουνάιτεντ βολιδοσκοπεί τον Αντονι του Αγιαξ. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας λόγω τραυματισμού αποτελεί βασικό στόχο του Ερικ τεν Χαγκ μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους τα δύο τελευταία χρόνια. Ο Αίας πάντως δεν φέρεται διατεθειμένος να παραχωρήσει τον διεθνή εξτρέμ για λιγότερα από 80 εκατ. ευρώ και έτσι οι δύο πλευρές παίζουν τα χαρτιά τους στην διαπραγματευτική πολιτική.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr