Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Νέα πρόταση για Λεβαντόφσκι

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 11:25

Οι Καταλανοί επέστρεψαν με βελτιωμένη πρόταση ευελπιστώντας να κάμψουν τις αντιστάσεις της Μπάγερν για την απόκτηση του Πολωνού αρχισκόρερ.

Μπαρτσελόνα: Νέα πρόταση για Λεβαντόφσκι

Ένα ακόμα επεισόδιο διαδραματίστηκε στο… σήριαλ της μετακίνησης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη Μπαρτσελόνα από τη Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με τον ειδικό των megadeals Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Καταλανοί ανέβασαν την προσφορά τους στα 40 εκατ. ευρώ και περιμένουν πλέον την θετική απάντηση από τους Βαυαρούς. Οι πρωταθλητές Γερμανίας παρουσιάζονται αμετακίνητοι στις αρχικές απαιτήσεις τους παρότι ο Πολωνός επιθετικός έχει πολλάκις εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Μόναχο.

Η Μπαρτσελόνα… πασχίζει για την υπογραφή του από το τέλος της σεζόν αλλά παρά την επιθυμία και του Λεβαντόφσκι, οι διαπραγματεύσεις έχουν «κολλήσει». Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, η νέα πρόταση δύναται να αλλάξει τις ισορροπίες και ο Πολωνός που εισέρχεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του να συνεχίσει την καριέρα του στην La Liga. Οι αριθμοί του Λεβαντόφσκι είναι… τρομακτικοί, καθώς φέτος σημείωσε 50 γκολ σε 46 συμμετοχές με την Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ γενικότερα έχει πετύχει 344 τέρματα σε 375 ματς με τους Βαυαρούς!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr