Ποδόσφαιρο

Ουρές την πρώτη μέρα διάθεσης των διαρκείας της ΑΕΚ (vid)

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 12:45

Οι φίλοι της Ένωσης έχουν μεγάλη προσμονή να δουν την ομάδα στην νεόκτιστη ΟΠΑΠ Arena

Ουρές την πρώτη μέρα διάθεσης των διαρκείας της ΑΕΚ (vid)

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την διάθεση των καρτών διαρκείας στη νεόκτιστη ΟΠΑΠ Arena με τον κόσμο να δημιουργεί μεγάλες ουρές.

Τα εισιτήρια διαρκείας και οι τιμές τους έγιναν γνωστά την περασμένη εβδομάδα. Οι φίλοι της ΑΕΚ περίμεναν πως και πως την έναρξη διάθεσης τους. Που έγινε την Τετάρτη (29/6) με τις ουρές να ήταν μεγάλες.

Κάτι που δείχνει και την προσμονή τους να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στο νέο της γήπεδο. Που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα τον Σεπτέμβριο. Μπορεί και νωρίτερα ανάλογα με τις εργασίες στο γήπεδο και τον χλοοτάπητα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε βγάλει η ΠΑΕ, για τις κάρτες διαρκείας, ισχύουν τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, τηρώντας τη δέσμευσή της, δίνει προτεραιότητα στην επιλογή και την αγορά εισιτηρίου διαρκείας στους φίλους της ομάδας μας. Που έμειναν κοντά της στα δύσκολα, αγοράζοντας κάρτες διαρκείας στις σεζόν της Γ’ και της Β’ Εθνικής. Καθώς επίσης και σε όσους την ακολουθούν πιστά, όντας κάτοχοι διαρκείας σταθερά τα τελευταία χρόνια. Και συγκεκριμένα τις σεζόν 2018-19, 2019-20 και 2021-22.

Σε δεύτερο χρόνο, δικαίωμα αγοράς διαρκείας θα δοθεί στους κατόχους καρτών την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε (2021-22). Ενώ στη συνέχεια θα «ανοίξει» η διαδικασία πώλησης διαρκείας για όλους τους φιλάθλους.

Περίοδοι αγορών

Φίλαθλοι Γ’ και Β’ Εθνικής – Φίλαθλοι τελευταίας «3ετίας»

Από την Τετάρτη 29 Ιουνίου μέχρι και την Τρίτη 19 Ιουλίου θα έχουν το δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας οι παρακάτω δύο κατηγορίες:

• Κάτοχοι διαρκείας στη Γ’ και στη Β’ Εθνική (2013-14 και 2014-15) – ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ

ή/και

• Φίλαθλοι 3ετίας (τα τελευταία 3 έτη στο ΟΑΚΑ – εξαίρεση η χρονιά 2020-21 που λόγω covid ήταν κλειστοί όλοι οι αθλητικοί χώροι), δηλαδή όσοι είχαν αγοράσει τις χρονιές 2018-19, 2019-20 και 2021-22 – ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΧΡΟΝΙΕΣ

Προσοχή: την Τετάρτη 6 Ιουλίου και το Σάββατο 16 Ιουλίου το Τμήμα Εισιτηρίων και Διαρκείας θα παραμείνει κλειστό λόγω των συναυλιών (SCORPIONS και IRON MAIDEN αντίστοιχα).

Φίλαθλοι περσινής χρονιάς (2021-22)

Από την Παρασκευή 22 Ιουλίου μέχρι και τη Δευτέρα 1 Αυγούστου θα έχουν το δικαίωμα αγοράς οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας (2021-22).

ΚΛΕΙΣΤΑ την Τρίτη 2 Αυγούστου για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αγορών της προηγούμενης κατηγορίας.

Ελεύθερη αγορά

Από την Τετάρτη 3 Αυγούστου έως την Παρασκευή 19 Αυγούστου, θα συνεχιστεί η αγορά όλων των διαθέσιμων-ελεύθερων θέσεων προς οποιοδήποτε φίλαθλο της ομάδας μας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.