Ποδόσφαιρο

Ιντερ: Στην τελική ευθεία για Λουκάκου!

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 13:54

Ο Βέλγος επιθετικός της Τσέλσι βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο για ιατρικές εξετάσεις και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί η επιστροφή του στους «νερατζούρι».

Ιντερ: Στην τελική ευθεία για Λουκάκου!

Στο Μιλάνο βρίσκεται ο Ρομέλου Λουκάκου για να ολοκληρώσει την επιστροφή του στην Ιντερ. Ο Βέλγος επιθετικός αποχώρησε πέρυσι για την Τσέλσι έναντι 115 εκατ. ευρώ, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τόμας Τούχελ και είχε μια μέτρια σεζόν. Ο ίδιος εδώ και καιρό δημοσιοποίησε την επιθυμία του να επιστρέψει στους «νερατζούρι» που εν τέλει προχώρησαν στην απόκτηση του με μορφή δανεισμού. Ο 29χρονος Βέλγος φορ εθεάθη στο αεροδρόμιο το πρωι της Τετάρτης (29/6) και φωτογραφήθηκε με το κασκολ της Ιντερ και στην συνέχεια κατευθύνθηκε για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Η Τετάρτη είναι… γεμάτη ημέρα στα μεταγραφικά για τους «νερατζούρι» καθώς νωρίτερα κατέφθασε για ιατρικές εξετάσεις και ο Κρίστιαν Ασλάνι. Ο 20χρονος διεθνής Αλβανός επιθετικός αποκτήθηκε από την Εμπολι, μετά την θετική περυσινή σεζόν με την φανέλα της Εμπολι (26/1).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr