Ποδόσφαιρο

«Καμπάνες» σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 14:29

Με κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια αλλά και υψηλά πρόστιμα, τιμωρήθηκαν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για τα σοβαρά επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας!

«Καμπάνες» σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλλε «βαριές» ποινές σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου τον περασμένο Μαϊο. Στον ΠΑΟΚ επιβλήθηκε ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο 75.000 ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός με πρόστιμο ύψους 64.167 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο αγωνιστικές.

Η ανακοίνωση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός χρηματική ποινή συνολικού ύψους 64.167 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. χρηματική ποινή συνολικού ύψους 75.000 ευρώ και συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Απαλλάσσει τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.