Ποδόσφαιρο

Ο Κετσπάγια θα αναλάβει την Εθνική Κύπρου!

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 16:18

Ο Κετσπάγια είναι και επισήμως ο νέος προπονητής στην Εθνική Κύπρου, όπου θα αντικαταστήσει τον Κωστένογλου. 

Ο Κετσπάγια θα αναλάβει την Εθνική Κύπρου!

Η Εθνική Κύπρου τα τελευταία χρόνια, δεν τα πήγε καθόλου καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Έτσι το περασμένο Ιανουάριο, ανέλαβε τα ηνία ο Νίκος Κωστένογλου. Ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα που ήθελε να δουν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας, με αποκορύφωμα το Nations League.

δεν πανηγύρισαν ακόμη νίκη. Καθώς έχουν απολογισμό 0Ν-2Ι-2Η. Έτσι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λύσουν το συμβόλαιο του, με αποτέλεσμα να γίνει παρελθόν.

Για αυτό το λόγο οι άνθρωποι της ομοσπονδίας, έτρεξαν με πολύ γρήγορους ρυθμούς για να βρουν τον επόμενο προπονητή. Έτσι κατάφεραν και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Κετσπάγια. Ο οποίος παρέμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση. Και κατευθείαν είπε το ναι, ώστε να αναλάβει τα ινία της Εθνικής Κύπρου. Ενώ επίσημο ντεμπούτο θα κάνει στις 24/9 απέναντι στην Ελλάδα.

Ο Γεωργιανός προπονητής είναι πολύ ανυπόμονος, να δουλέψει στη συγκεκριμένη ομάδα, με αποτέλεσμα να προσπαθήσει πρώτα να τους οδηγήσει στην παραμονή της 3ης Κατηγορίας στο Nations League. Ενώ στη συνέχεια στα προκριματικά για το Ευρωπαικό πρωτάθλημα του 2024, να πραγματοποιήσει μία αξιοπρεπές πορεία στον όμιλο.

Ο Κετσπάγια είχε μία πολύ πλούσια και εξαιρετική καριέρα, σε προπονητικό, αλλά και ποδοσφαιρικό τομέα. Αφού αγωνίσθηκε στην ΑΕΚ τη σεζόν 1974-77. Ενώ ως προπονητής έκατσε στο πάγκο του Ολυμπιακού τη σεζόν 2009, αλλά και στην ΑΕΚ το 2016.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.