Ποδόσφαιρο

To δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις της Ξάνθης και του Ηρακλή!

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 17:38

Το δευτεροβάθμιο όργανο, δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις της ΠΑΕ Ξάνθης και του Ηρακλή για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2. 

To δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις της Ξάνθης και του Ηρακλή!

Η Super League 2 μετά από τη συνεδρίαση που έκανε, και εξέτασε τις εφέσεις του Ηρακλή και της Ξάνθης για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, δεν έγιναν δεκτές.

Οι αποφάσεις για την απόρριψη των δύο ΠΑΕ για μη συμμετοχή στη Super League 2, έχουν ως εξής.

α) Τον φάκελο του αθλητικού σωματίου με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΕ. Και την υπ'αριθμό 43/21.6.2022 Απόφασης του ΠΟΑ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ' ουσίαν την έφεση.

β) Τον φάκελο του αθλητικού σωματίου με την επωνυμία ΑΟ ΞΑΝΘΗΣ ΠΑΕ. και την υπ' αριθμό 16165/27.6.2022 Έφεση του ανωτέρω σωματείου κατά την υπ' αριθμόν 40/21.6.2022 Απόφασης του ΠΟΑ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Απορρίπτει την έφεση, ως απαράδεκτη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr