Ποδόσφαιρο

Η Τότεναμ ενδιαφέρεται για τον Λενγκλέ!

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 18:31

Η Τότεναμ θέλει τον ταλαντούχο αμυντικό Κλέμαν Λενγκλέ. Ο οποίος αγωνίζεται μέχρι στιγμής στην Μπαρτσελόνα. 

Η Τότεναμ ενδιαφέρεται για τον Λενγκλέ!

Οι άνθρωποι της Τότεναμ θέλουν να θωρακίζουν το κέντρο της άμυνας, με πολύ καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς όπου ενδιαφέρονται είναι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Κλεμάν Λενγκλέ.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι ένας πολύ ικανός και μπορεί να βοηθήσει στα στάνταρ που θέλει ο Κόντε, ο προπονητής της Τότεναμ.

Μάλιστα Ισπανικά δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι ο Τσάβι δεν θα έχει στα πλάνα του τον Λεγκλέρ για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν και οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι έτοιμοι να τον δώσουν ως δανεικό σε κάποια άλλη ομάδα.

Έτσι εάν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποχωρήσει από αυτό το σύλλογο, προτιμότερος σταθμός στην καριέρα του θα είναι η Αγγλική Τότεναμ.

Πλέον οι επόμενες μέρες, θα είναι πολύ κρίσιμες για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Αφού θα φανεί εάν αποχωρήσει από το σύλλογο της Βαρκελώνης για την Τότεναμ, η μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή και παραμείνει στους Μπλαουγκράνα και την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr