Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός 1-1 με την Σλάβια Πράγας - Πήραν λεπτά οι Καμαρά, Ζινκερνάγκελ (vids)

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 21:09

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έδειξαν βελτιωμένοι στο πιο δυνατό από τα φιλικά που προγραμμάτισαν να δώσουν στην Αυστρία, ενώ ο Μαρτίνς έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Αμπουμπακάρ Καμαρά που μόλις την Τρίτη (28/6) ενσωματώθηκε στην ομάδα

Ο Ολυμπιακός 1-1 με την Σλάβια Πράγας - Πήραν λεπτά οι Καμαρά, Ζινκερνάγκελ (vids)

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Σλάβια Πράγας τα φιλικά που είχε προγραμματίσει να δώσει στην Αυστρία.

Ήταν και το πιο δυνατό από τα τεστ που είχε να δώσει η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Αμπουμπακάρ Καμαρά, που μόλις την Τρίτη (28/6) ενσωματώθηκε στην ομάδα. Κάτι που δείχνει πόσο πολύ ήθελε να γίνει αυτή η μεταγραφή. Τα πρώτα λεπτά συμμετοχής πήρε και ο Ζίνκερνάγκελ.

Η αρχική ενδεκάδα ήταν σε σχηματισμό 4-2-3-1. Και την αποτελούσαν οι Τζολάκης, Άβιλα, Μανωλάς, Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Κούντε, Ραντζέλοβιτς, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Στο 32’ ο Μασούρας σκόραρε μετά από εκπληκτική μπαλιά του Ελ Αραμπί, αλλά υποδείχθηκε οφσάιντ. Και δύο λεπτά αργότερα ο Ρέαμπτσιουκ έκανε το 1-0. Ο Κούντε πλάσαρε η μπάλα βρήκε στο δοκάρι αλλά ο Μολδαβός πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Σλάβια Πράγας απάντησε στο 43ο λεπτό με τον Ούσου, όταν μετά το σου που επιχείρησε η μπάλα κόντραρε στον Κούντε άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Τζολάκη.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Μανωλάς, Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσιουκ, Άβιλα, Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν οι: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σισέ, Παπαδόπουλος, Κούτρης, Κανέ, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ζινκερνάγκελ, Τικίνιο, Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.