Ποδόσφαιρο

AEK: Τελική ευθεία με Γιόνσον

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 10:53

Ο Γενς Γιόνσον προβάρει τα κιτρινόμαυρα καθώς ο Δανός μέσος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ και τις επόμενες ώρες αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

AEK: Τελική ευθεία με Γιόνσον

Την δεύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ αναμενεται να αποτελέσει ο Γενς Γιόνσον. Ο διεθνης Δανός μέσος έχει στα χέρια του την πρόταση της Ενωσης, βρέθηκε μάλιστα στην Αθήνα για να εξετάσει κάθε λεπτομέρεια της συμφωνίας και όπως αναφέρει ο ελληνικός Τύπος φέρεται να έχει αποφασίσει θετικά στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Super League 1. Ο Γιόνσον έχει δεχτεί πρόταση τόσο από τη Μίντιλαντ όσο και από ισπανική ομάδα, αλλά προκρίνει την προσφορά της ΑΕΚ για 1 εκατ. ευρώ, συν ποσό μπόνους υπογραφής μαζί της ως ελεύθερος, αλλά και τα 4 χρόνια συμβόλαιο.

Ο 29χρονος μέσος αγωνίστηκε στην Κάντιθ την περυσινή χρονιά και έμεινε ελεύθερος αναζητώντας το νέο σταθμό της καριέρας του. Νωρίτερα, είχε δύο «γεμάτες» σεζόν στην Τουρκία με την Κόνιασπορ, όπου αποτέλεσε τον βασικό αμυντικό μέσο για τέσσερα χρόνια (119 συμμετοχές, 9 γκολ, 3 ασίστ). Συνάμα, μετρά πέντε συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Δανίας όπου κλήθηκε για τελευταία φορά για την αναμέτρηση με την Σκωτία (15/11/2021).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.