Ποδόσφαιρο

Τσέλσι: «Ανοίγει» ο δρόμος για τον ντε Λιχτ!

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 11:16

Ο Ολλανδός αμυντικός είναι «ελεύθερος να αποχωρήσει» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο διευθυντής της Γιουβέντους και ο αγγλικός Τύπος θεωρεί δεδομένη την μετακίνηση του στους «μπλε».

Τσέλσι: «Ανοίγει» ο δρόμος για τον ντε Λιχτ!

Ο Ματάιας ντε Λιχτ προβάρει τα μπλε σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού και αγγλικού Τύπου. Το συμβόλαιο του Ολλανδού στόπερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και η Γιουβέντους έχει επιχειρήσει ήδη αποτυχημένες προσπάθειες για επέκταση του καθώς ο άλλοτε άσος του Αγιαξ, κοιτάζει… προς Αγγλία μεριά όπως παραδέχτηκε και ο διευθυντής των «μπιανκονέρι» Μαουρίτσιο Αριβάμπένε. «Δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε με ποδοσφαιριστές που ακούν περισσότερο τις συμβουλές των μάνατζερ από την επιθυμία των συλλόγων» τόνισε χαρακτηριστικά στην Tuttosport και πρόσθεσε: «Στην εποχή μας είναι αδύνατο να διατηρήσεις έναν ποδοσφαιριστή παρά την θέληση του. Πλέον, καλούνται βέβαια να συμφωνήσουν οικονομικά όλοι οι εμπλεκόμενοι».

Ο ντε Λιχτ αποκτήθηκε σπο τον Αγιαξ το καλοκαίρι του 2019 έναντι 85,5 εκατ. ευρώ και μετρά ήδη 117 συμμετοχές με την Γιουβέντους, ενώ κτέλκτησε και τον τίτλο του 2020. Συμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, η Τσέλσι έχει καταθέσει πρόταση 40 εκατ. ευρώ συν τους Τόιμο Βέρνερ και Κρίστιαν Πούλισικ, προσφορά που δεν έχουν αποδεχτεί οι «μπιανκονέρι».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr