Ποδόσφαιρο

Η Μίλαν θέλει να κάνει το «μπαμ» με τον Νειμάρ!

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 17:00

Η Μίλαν θέλει τον Νειμάρ της Παρί Σ.Ζ, για να καλύψει με το καλύτερο δυνατό τρόπο την επιθετική γραμμή της ομάδας. 

Η Μίλαν θέλει να κάνει το «μπαμ» με τον Νειμάρ!

Οι ιθύνοντες της Μίλαν ψάχνονται για έναν πολύ καλό και εξαιρετικό παίκτη, για την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Έπεσαν πολλά ονόματα στο τραπέζι, έμπειρων επιθετικών. Ωστόσο αυτό που έκανε θραύση ήταν του Νειμάρ.

Ο συγκεκριμένος παίκτης, μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην Γαλλική ομάδα της Παρί Σ.Ζ. Ωστόσο δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες στο σύλλογο, καθώς δέχθηκε από τους οπαδούς του συλλόγου μεγάλη κριτική για την πολύ κακή εικόνα που έβγαλε στο γήπεδο με τους Παριζιάνους.

Ενώ οι ιθύνοντες της Γαλλικής ομάδας, θέλουν να λύσουν το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ παρά που είναι σε ισχύ μέχρι και το 2025, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την Γαλλία και να βρει κάπου αλλού την ομάδα, όπου θα αγωνισθεί για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής, ένιωσε πολύ ενοχλημένος από τη στάση των διοικούντων της Παρί, για ότι δεν επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί του.

Έτσι πλέον και ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει, με αποτέλεσμα να αρχίζει να βλέπει τις ομάδες όπου ενδιαφέρονται για τον ίδιο.

Μία από αυτές είναι και η Ιταλική Μίλαν, καθώς τον θέλει για την νέα σεζόν στο σύλλογο, με αποτέλεσμα να βοηθήσει στην επίθεση και στο σκοράρισμα. Ωστόσο δύσκολα να τον αποκτήσουν, αφού δεν θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των Παρισιάνων, διότι φτάνουν το ποσό των 220.000.000 ευρώ, ενώ ποντάρουν στην καλή θέληση του συλλόγου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr