Ποδόσφαιρο

Ατρόμητος: Τα φιλικά της προετοιμασίας [vid]

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 19:30

Η ομάδα του Περιστερίου θα δώσει 8 φιλικές αναμετρήσεις μέσα στο καλοκαίρι του 2022.

Ατρόμητος: Τα φιλικά της προετοιμασίας [vid]

Ένα «γεμάτο» πρόγραμμα, με πολλά φιλικά, περιλαμβάνει η καλοκαιρινή προετοιμασία για την ομάδα του Περιστερίου. Οι «κυανόλευκοι» έχουν προγραμματίσει 8 φιλικά, τα 4 εντός συνόρων και ισάριθμα στην Ολλανδία, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Αφετηρία με αυτό κόντρα στο Βόλο, στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Προετοιμασία και στην Ολλανδία

Το «αστέρι» ξεκινά τα ματς προετοιμασίας από εκείνο κόντρα στο Βόλο. Το πρώτο φιλικό που θα δοθεί στις 20 Ιουλίου, στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Εν συνεχεία, αναχώρηση για την Ολλανδία. Το πρόγραμμα επί ολλανδικού εδάφους περιλαμβάνει τέσσερα φιλικά. Κατά σειρά, η ομάδα του Κρις Κόλμαν θα αντιμετωπίσει:

  • 24 Ιουλίου: Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα (Ισραήλ)
  • 26 Ιουλίου: Φένλο (Ολλανδία)
  • 30 Ιουλίου: Φίτεσε (Ολλανδία)
  • 1 Αυγούστου: Αλ Τααβόν (Σαουδική Αραβία)

Μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, έχουν προγραμματιστεί άλλα τρία ματς για τον Ατρόμητο. Αυτά είναι τα ακόλουθα:

  • 7 Αυγούστου: Ιωνικός (Γήπεδο Νεάπολης)
  • 10 Αυγούστου: Παναχαϊκή (Πάτρα)
  • 13 Αυγούστου: Λεβαδειακός (Λιβαδειά)

Κανένα φιλικό στο Περιστέρι

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, ο Ατρόμητος δεν θα δώσει φιλικό επί ελληνικού εδάφους στο γήπεδο του. Κανένα ματς προετοιμασίας εντός συνόρων δεν θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Ο λόγος; Βρίσκονται ήδη σε σημαντικές εργασίες για την αναμόρφωση τόσο των εσωτερικών χώρων, όσο και του χλοοτάπητα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr