Ποδόσφαιρο

Ντεμίρσπορ: Ανακοίνωση τον Άοσμαν [vid]

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 20:55

Ο Σύριος μεσοεπιθετικός μετά τον Ιωνικό θα συνεχίσει στην Τουρκία την καριέρα του.

Ντεμίρσπορ: Ανακοίνωση τον Άοσμαν [vid]

Στο τουρκικό πρωτάθλημα «μετακομίζει» ο Αίας Άοσμαν. Ο Σύριος που έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό, πλέον είναι παίκτης της Ντεμίρσπορ. Η τουρκική ομάδα κινήθηκε γρήγορα και τον απέκτησε. Με το συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα από τα Άδανα να είναι για τα προσεχή 3 χρόνια (1+1+1).

Σε γνώριμο περιβάλλον

Ο Άοσμαν, που ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ιωνικού στη σεζόν που τελείωσε, είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό τους με τους Νικαιώτες. Ωστόσο, η πρόταση που δέχθηκε από την Ντεμίρσπορ ήταν καλύτερη και επέλεξε την τουρκική ομάδα. Στην οποία είχε αγωνιστεί και παλαιότερα. Ειδικότερα, από τον Ιούλιο του 2019 ως τον Οκτώβριο του 2020. Τώρα επιστρέφει για να φορέσει ξανά τη φανέλα της.

Ηγέτης του Ιωνικού

Η χρονιά που τελείωσε ήταν εξαιρετική για τον Αίαντα Άοσμαν. Ο Σύριος μεσοεπιθετικός ξεχώρισε με την παρουσία του. Με πολλά καλά ματς και σημαντική προσφορά στην πορεία του Ιωνικού που έφτασε με σχετική άνεση στην παραμονή στη Super League 1. Στον πρώτο χρόνο μετά την επιστροφή των Νικαιωτών σε μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr