Ποδόσφαιρο

Παρί Σεν Ζερμέν: Deal με Ποσετίνο για την αποζημίωση [vid]

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 23:59

Οι πρωταθλητές Γαλλίας έδωσαν τα… χέρια με τον Αργεντινό που θα λάβει 10 εκατομμύρια ευρώ για το «διαζύγιο».

Παρί Σεν Ζερμέν: Deal με Ποσετίνο για την αποζημίωση [vid]

Εδώ και αρκετές ημέρες ήταν γνωστό πώς η Παρί Σεν Ζερμέν και ο Μαουρίσιο Ποσετίνο θα χωρίσουν τους δρόμους του. Με τον Κριστόφ Γκαλτιέ να αποτελεί τον «εκλεκτό» των πρωταθλητών Γαλλίας για να τον διαδεχθεί. Ωστόσο είχε απομείνει ένα τελευταίο επεισόδιο σε αυτή την ιστορία. Να «χωρίσουν» η PSG και ο Αργεντινός τεχνικός. Απόψε οι δύο πλευρές κατέληξαν σε οριστική συμφωνία.

Αποζημίωση 10.000.000 ευρώ

Οι δύο πλευρές ήταν σε διαπραγματεύσεις τα τελευταία 24ωρα. Όπως ανέφερε η «Equipe» το βράδυ της Πέμπτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Ποσετίνο έδωσαν τα… χέρια. Η συμφωνία αφορούσε το ποσό της αποζημίωσης για το διαζύγιο. Το ποσό αυτό ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ. Οι συζητήσεις ανάμεσα στους πρωταθλητές Γαλλίας και τον Αργεντινό προπονητή κράτησαν σχεδόν δύο εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει πώς είναι προ των πυλών και ο Γκαλτιέ.

Τα επόμενα βήματα

Οι συζητήσεις έγιναν διότι ο Ποσετίνο είχε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023 και δικαιούνταν να πάρει 20 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, οι Παριζιάνοι μέσα από τις διαπραγματεύσεις κατάφεραν να ρίξουν στα μισά το ποσό της αποζημίωσης. Πλέον, θα ακολουθήσουν δύο ανακοινώσεις. Καταρχάς, το «διαζύγιο» με τον Αργεντινό προπονητή. Εν συνεχεία, η επισημοποίηση της έναρξης της συνεργασίας με τον Κριστόφ Γκαλτιέ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr