Ποδόσφαιρο

Αγιαξ: Απέκτησε τον αρχηγό της Αλκμααρ

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 11:30

Ο αρχηγός της ΑΖ, Οβεν Βάινταλ αποτελεί την πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη των πρωταθλητών Ολλανδίας που δαπάνησαν 10 εκατ. ευρώ για την υπογραφή του διεθνή αμυντικού.

Αγιαξ: Απέκτησε τον αρχηγό της Αλκμααρ

Ο Αγιαξ έχει βγει αποδυναμωμένος στο μεταγραφικό παζάρι καθώς έχουν αποχωρήσει ήδη οι βασικότατοι Χραφενμπερχ, Μαζραουί (Μπάγερν), ο τεχνικός τεν Χαγκ συνεχίζει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ στον «αέρα» είναι η παραμονή των Άντονι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Μαρτίνεζ (Αρσεναλ). Ο Αίας ξεκίνησε πάντως την μεταγραφική του αντεπίθεση και όπως αναφέρει η έγκυρη Telegraaf ήρθε σε συμφωνία με την Αλκμααρ για την απόκτηση του Οβεν Βάινταλ έναντι 10 εκατ. ευρώ. Ο Βάινταλ που υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και έτσι η έλευση του «ανοίγει» τον δρόμο για την παραχώρηση του Αργεντινού Νικολας Ταλιαφίκο που βρίσκεται άλλωστε στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr