Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Τσεκάρει τον Μαξ Λόου

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 13:21

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Μάξ Λόου της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ στο μεταγραφικό «κάδρο» βρίσκεται και ο εξτρέμ της Ρεμς, Ναθαναέλ Εμποκού.

 

Ολυμπιακός: Τσεκάρει τον Μαξ Λόου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναμένεται να επισημοποιήσουν την απόκτηση του Σίμε Βρσάλικο την Παρασκευή (1/7) όσο συνεχίζουν την ενίσχυση και σε άλλες θέσεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν προταση για την απόκτηση του Μάξ Λόου, που ανήκει στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά αγωνίστηκε δανεικός φέτος με τη Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Championship. Ο Λόου αγωνίστηκε πέρυσι 22 φορές με την Φόρερτ και ξεχώρισε στην προσπάθεια ανόδου.

Πέραν του Λοου, ο Ολυμπιακός αναζητά έναν ακόμα ακραίο επιθετικό για να συμπληρώσει την γραμμή κρούσης. Ο Ναθαναέλ Εμποκού της Ρεμς είναι το τελευταίο όνομα που έπεσε στο… τραπέζι, με τον 20χρονο Γάλλο εξτρέμ να μετρά φέτος 32 συμ (2 γκολ/1 ασιστ) με την γαλλική ομάδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr