Ποδόσφαιρο

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Γιόνσον - Ποιες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του (vid)

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 15:56

Η Ένωση έκανε γνωστή τη συμφωνία με τον Δανό μέσο που αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα για την επίσημη ανακοίνωση

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Γιόνσον - Ποιες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του (vid)

Μια μεγάλη μεταγραφή ολοκλήρωσε η ΑΕΚ που έχει να κάνει με τον Γενς Γιόνσον.

Ο Δανός χαφ ήταν ο εκλεκτός για την ενίσχυση στο κέντρο. Μάλιστα υπήρξαν επαφές και πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Είχε φτάσει μια ανάσα από το να δώσει τα χέρια. Ωστόσο την τελευταία στιγμή έκανε πίσω.

Η ΑΕΚ δεν το άφησε πίσω το θέμα. Συνέχισε να έχει επαφές με τον Γιόνσον, ο οποίος είχε προτάσεις από Βαλένθια, Γρανάδα και Μίντιλαντ.

Πριν από δέκα μέρες είχε έρθει στην Ελλάδα για να δει από κοντά τον τρόπο ζωής αλλά και την λειτουργία της ΑΕΚ.

Έμεινε ικανοποιημένος κι έτσι απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε. Η Ένωση επιβεβαίωσε την συμφωνία με τον Γιόνσον, που έμεινε ελεύθερος από την Κάντιθ, την φανέλα της οποίας φόρεσε τα δύο τελευταία χρόνια.

Ο Γιόνσον θα υπογράψει συμβόλαιο για 4 χρόνια και θα έχει ετήσιες απολαβές που αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ. Γίνεται η δεύτερη μεταγραφή αφού έχει αποκτηθεί ο Γκατσίνοβιτς, που το δεύτερο 6μηνο της σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε στον Παναθηναϊκό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.