Ποδόσφαιρο

Ο Σαλάχ ανανέωσε στη Λίβερπουλ με μυθικό συμβόλαιο - Επικό βίντεο από τη Μύκονο!

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 19:19

Ο Αιγύπτιος σταρ υπέγραψε έως το 2025 και κάθε εβδομάδα θα βάζει στο ταμείο του 400.000 ευρώ, δηλαδή 21 εκατ. ευρώ τον χρόνο

Ο Σαλάχ ανανέωσε στη Λίβερπουλ με μυθικό συμβόλαιο - Επικό βίντεο από τη Μύκονο!

Αίσιο τέλος είχε για την Λίβερπουλ το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Μοχάμεντ Σαλάχ. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν κι έτσι θα πορεύονται μαζί έως το 2025.

Μάλιστα η Λίβερπουλ το έκανε γνωστό μέσω βίντεο που ετοίμασε από τη Μύκονο. Προφανώς και είναι εκεί ο Αιγύπτιος σταρ για διακοπές.

Η Λίβερπουλ δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες του deal, αλλά το SkySports μετέδωσε ότι ο Αιγύπτιος διεθνής υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2025.

«Νιώθω υπέροχα και είμαι ενθουσιασμένος για να κερδίσω τρόπαια με το κλαμπ. Είναι μία χαρούμενη μέρα για όλους» ανέφερε μετά την ανακοίνωση της παραμονής του ο Σαλάχ στην στην ιστοσελίδα των «κόκκινων».

«Πήρε πολύ λίγο χρόνο, νομίζω, για ν΄ ανανεώσω, αλλά τώρα όλα έχουν τελειώσει κι αυτό που πρέπει να κάνουμε στο εξής είναι να επικεντρωθούμε σ΄ αυτά που έρχονται.

Νομίζω ότι μπορείτε να δείτε πως στα τελευταία πέντε έξι χρόνια η ομάδα συνεχώς ανεβαίνει. Την περασμένη σεζόν φτάσαμε κοντά στο να κατακτήσουμε τέσσερα τρόπαια, αλλά δυστυχώς την τελευταία εβδομάδα της περιόδου χάσαμε τα δύο», πρόσθεσε ο Σαλάχ.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως θα παίρνει πλέον 21 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Κάτι που μεταφράζεται σε 400.000 ευρώ την εβδομάδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr