Ποδόσφαιρο

Παρί Σεν Ζερμέν: «Έδεσε» τον Νεϊμάρ ως το 2027 [vid]

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 19:46

Το ρεπορτάζ της γαλλικής «Equipe» αναφέρει πώς ο Βραζιλιάνος θα παραμείνει κάτοικος Παρισιού.

Παρί Σεν Ζερμέν: «Έδεσε» τον Νεϊμάρ ως το 2027 [vid]

Η φημολογία αναφορικά με το μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί Σερ Ζερμέν ήθελε τον ποδοσφαιριστή να μην είναι στα πλάνα για το μέλλον. Πολλά είχαν ειπωθεί και ακουστεί. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, τίποτα από αυτά δεν ανταποκρίνονταν με την πραγματικότητα. Διότι ο Βραζιλιάνος θα παραμείνει για αρκετά χρόνια ακόμα, όπως φαίνεται, στη γαλλική πρωτεύουσα.

Στην Παρί ως το 2027

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τους πρωταθλητές Γαλλίας ανανεώθηκε ως το 2027. Στο υπάρχον που είχε ο 30χρονος επιθετικός, υπήρχε σχετικός όρο που προέβλεπε πώς η επέκταση του συμβολαίου του, θα γινόταν αυτόματα. Αυτό συνέβη και το συμβόλαιο του Νεϊμάρ ανανεώθηκε για ένα ακόμα χρόνο.

Το σχετικό ρεπορτάζ της «Equipe» είναι αποκαλυπτικό σχετικά με τον Νότιο-Αμερικανό ποδοσφαιριστή. Το πιο ενδιαφέρον που προκύπτει από το περιβάλλον του Βραζιλιάνου είναι πώς ο ίδιος ήθελε να παραμείνει για αρκετά χρόνια ακόμα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Υπόσχεται πώς η νέα σεζόν, δε, θα είναι από τις καλύτερες της καριέρας του.

Μια δεκαετία στο Παρίσι

Η Παρί Σεν Ζερμέν απέκτησε τον Νεϊμάρ το καλοκαίρι του 2017. Τότε, η ομάδα της γαλλική πρωτεύουσας είχε καταβάλει τη ρήτρα των 222 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του. Στο διάστημα αυτό μετρά με τη γαλλική ομάδα 144 ματς. Με απολογισμό 100 γκολ και 60 ασίστ! Πράγματι απίθανες επιδόσεις, διότι ο Βραζιλιάνος έχει προσφορά άνω του ενός γκολ ανά ματς με τη φανέλα των Παριζιάνων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr