Ποδόσφαιρο

Τα φιλικά της ΑΕΚ στο εξωτερικό

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 20:36

Τρία δυνατά τεστ έχουν προγραμματίσει οι «κιτρινόμαυροι» κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Ολλανδία.

Τα φιλικά της ΑΕΚ στο εξωτερικό

Αντίστροφη μέτρηση για την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για την Ολλανδία. Εκεί θα ταξιδέψει η Ένωση από τις 12 Ιουλίου, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Θα παραμείνει εκεί για 17 ημέρες. Με το πλάνο να περιλαμβάνει τη διεξαγωγή τριών φιλικών αναμετρήσεων. Σήμερα έγινε γνωστό το πλάνο.

Το πρόγραμμα των φιλικών

Βάσει όσων έγιναν γνωστά, οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν δύο φιλικά με ολλανδικές ομάδες και ένα με βελγική. Με το τελευταίο θα ξεκινήσει. Πιο συγκεκριμένα, στις 16 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουν την Γκενκ, στην έδρα της. Εν συνεχεία, άλλα δύο ματς στην Ολλανδία. Με την Φόλενταμ και την Ουτρέχτη. Στις 22 και τις 27/7, αντίστοιχα. Όλα τα ματς θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη. Στις 28 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η επιστροφή της αποστολής της Ένωσης στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα ματς

Η ΑΕΚ έκανε γνωστές, ακόμα, ημέρα, ώρες και τόπους διεξαγωγής των τριών φιλικών στο εξωτερικό. Με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να δίνει αυτά τα καλά τεστ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • 16 Ιουλίου, 17:00, Γκενκ - ΑΕΚ
  • 22 Ιουλίου, 20:00, Φόλενταμ - ΑΕΚ
  • 27 Ιουλίου, 17:00, Ουτρέχτη - ΑΕΚ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.