Ποδόσφαιρο

Άρης: Ήττα στο πρώτο φιλικό στην Αυστρία [vid]

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 21:29

Συναρπαστικό ματς για τους Θεσσαλονικείς, που έληξε 4-3 υπέρ του Αμβούργου.

Άρης: Ήττα στο πρώτο φιλικό στην Αυστρία [vid]

Το πρώτο ματς του Άρη στην Αυστρία είχε δύο διαφορετικά κομμάτι. Στο πρώτο μέρος οι «κίτρινοι» στάθηκαν πολύ καλά. Έβγαλαν φάσεις, σημείωσαν τρία γκολ, έδειξαν αρκετές από τις αρετές τους. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο αντιμετώπισαν θέματα. Κάτι απολύτως λογικό για την εποχή. Με αποτέλεσμα να ηττηθούν 4-3! Ο τραυματισμός του Ντουκουρέ έπαιξε ρόλο.

Πολλά λάθη και πέντε γκολ

Η οξυδέρκεια του Ιτούρμπε στο 4' έφερε το πρώτο γκολ των «κίτρινων» με το... καλημέρα στο ματς για το 1-0. Μια φάση στην οποία ο Ματέο Ραμπ, ο γκολκίπερ του Αμβούργου, υπέπεσε στο πρώτο σοβαρό του λάθος. Στο 8' ο Γκλάτζελ ισοφάρισε σε 1-1, ωστόσο ένα ακόμα λάθος του τερματοφύλακα της γερμανικής ομάδας διαμόρφωσε το 2-1 στο 11'. Ο Πίρσμαν έγινε πρωταγωνιστής και στις δύο εστίες μέσα σε 13 λεπτά. Στο 22' με αυτογκόλ έφερε το σκορ στο 2-2, ωστόσο στο 35' σημείωσε το 3-2 για τον Άρη. Έτσι έληξε το πρώτο μέρος του φιλικού επί αυστριακού εδάφους.

Ο τραυματισμός τα άλλαξε όλα!

Στο 53' ο Ντουκουρέ δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Ράις και αποχώρησε υποβασταζόμενος, με τον Ντιόπ να παίρνει τη θέση του. Μέσα σε δύο λεπτά ήρθαν τα πάνω-κάτω το ματς. Αρχικά στο 58' ο Μάισνερ ισοφάρισε σε 3-3. Επιπλέον, στο 59' ο Αμαέτσι σκόραρε εκ νέου και το Αμβούργο από το 3-2 εις βάρος του, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-3! Στη συνέχεια το Αμβούργο είχε και δύο δοκάρια, αγγίζοντας και άλλα γκολ για να διευρύνει το προβάδισμά του.

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα (46' Σιαμπάνης), Εμπακατά, Φαμπιάνο (69' Χρυσόπουλος), Μπράμπετς, Πίρσμαν (46' Μαρμαρίδης), Ντουκουρέ (53' Π. Ντιόπ), Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι (73' Μαντσίνι), Ιτούρμπε (63' Χαΐροβιτς), Πάλμα, Χατζηιωάννου (46' Παναγίδης).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.