Ποδόσφαιρο

Deal Τσέλσι και Σίτι για τον Στέρλινγκ [vid]

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 23:24

Η πρόταση των «μπλε» για τον διεθνή Άγγλο ικανοποιεί τους «πολίτες» που άναψαν το «πράσινο φως» για μεταγραφή.

Deal Τσέλσι και Σίτι για τον Στέρλινγκ [vid]

Αντίστροφη μέτρηση για την επισημοποίηση του deal ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι με θέμα τη μεταγραφή του Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο διεθνής Άγγλος εξτρέμ αφήνει τους «πολίτες», για λογαριασμό των «μπλε» του Λονδίνου.

Συμφωνία για τον Στέρλιγνκ

Εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχαν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες με θέμα τη μετακίνηση του Ραχίμ από την Μάντσεστερ Σίτι στην Τσέλσι. Οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις κράτησαν όλες αυτές τις ημέρες και όλα δείχνουν ότι έχει βγει «λευκός καπνός»!

Με το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές να φτάνει τα 45 εκατομμύρια λίρες, ενώ άλλα 10 εκατ. αφορούν τα μπόνους επίτευξης στόχων! Αυτό μεταφράζεται σε 52 εκατ. ευρώ για τη μετακίνηση από το Μάντσεστερ ως το Λονδίνο, ενώ άλλα 13 εκατ. € αφορούν τα έξτρα ποσά από τους μπόνους. Με το συνολικό οικονομικό σκέλος της συμφωνίας των δύο συλλόγων να φτάνει στα 65 εκατομμύρια ευρώ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr