Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Βρσάλικο

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 00:26

Το μοναδικό που απομένει είναι η ανακοίνωση, το Σάββατο, της μεταγραφής του Κροάτη αμυντικού από τους «ερυθρόλευκους».

Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Βρσάλικο

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Σίμε Βρσάλικο έφτασε στην Αθήνα για το τελικό κομμάτι της διαδικασίας της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό. Αργά το βράδυ υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το Σάββατο οι ανακοινώσεις

Ο Βρσάλικο πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Όλα κύλησαν ομαλά και μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να τελειώσει με το τυπικό σκέλος. Αργά το βράδυ της Παρασκευής υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους». Τί απομένει; Η ανακοίνωση της απόκτησής του. Κάτι που θα γίνει το Σάββατο από την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας. Όμως, αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Το θέμα ήταν να πέσουν οι υπογραφές. Άπαξ και συνέβη αυτό, η επισημοποίηση είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Δουλειά άμεσα

Ο Κροάτης δεξιός μπακ που έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς την Πέμπτη ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του, όλο αυτό το διάστημα έκανε αρκετά δουλειά σε ατομικό επίπεδο. Θα μπει άμεσα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ο ίδιος ξέρει πώς απομένουν κάτι λιγότερο από τρεις εβδομάδες από το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς. Στόχος του είναι να είναι έτοιμος μέσα στο διάστημα που απαιτείται, για να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ώστε να τον υπολογίζει ο Πορτογάλος προπονητής για τα ματς με την Μακάμπι Χάιφα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.