Ποδόσφαιρο

Θέλει δουλειά ο Ολυμπιακός, ήττα 3-1 από την Σάλτσμπουργκ (vid)

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 18:41

Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν μια ακόμα ήττα σε φιλικό δείχνοντας να έχουν κενά στην αμυντική λειτουργία 

Θέλει δουλειά ο Ολυμπιακός, ήττα 3-1 από την Σάλτσμπουργκ (vid)

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο στο φιλικό με την Σαλτσμπουργκ και ειδικά στην αμυντική λειτουργία. Με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την αυστριακή ομάδα με 3-1.

Ήταν και το τελευταίο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 14΄, όταν το πρέσινγκ του Αγκιμπού Καμαρά οδήγησε σε λάθος και ο Ελ Αραμπί εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία και σκόραρε με πλασέ.

Η Σάλτσμπουργκ «απάντησε» στο 22΄ με τον Σίμιτς και πήρε προβάδισμα στο 41΄ με τον 18χρονο Καμέρι. Ο Μασούρας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 54΄ να φέρει το ματς στα ίσια και στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα (δεν βοήθησαν και οι καιρικές συνθήκες), με τους πρωταθλητές Αυστρίας να «σφραγίζουν» τη νίκη τους στο 80΄, με γκολ του Φερνάντο ντος Σάντος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε την εξής σύνθεση: Βατσλίκ, Αβιλα, Παπασταθόπουλος (62΄ Μ. Καμαρά), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Αγκ. Καμαρά (79΄ Καρβάλιο), Μασούρας (62΄ Ζινκερνάγκελ), Ραντζέλοβιτς (79΄ Χασάν), Ελ Αραμπί (67΄ Αμπ. Καμαρά).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.