Θέλει δουλειά ο Ολυμπιακός, ήττα 3-1 από την Σάλτσμπουργκ (vid)
Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν μια ακόμα ήττα σε φιλικό δείχνοντας να έχουν κενά στην αμυντική λειτουργία

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο στο φιλικό με την Σαλτσμπουργκ και ειδικά στην αμυντική λειτουργία. Με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την αυστριακή ομάδα με 3-1.
Ήταν και το τελευταίο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 14΄, όταν το πρέσινγκ του Αγκιμπού Καμαρά οδήγησε σε λάθος και ο Ελ Αραμπί εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία και σκόραρε με πλασέ.
Η Σάλτσμπουργκ «απάντησε» στο 22΄ με τον Σίμιτς και πήρε προβάδισμα στο 41΄ με τον 18χρονο Καμέρι. Ο Μασούρας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 54΄ να φέρει το ματς στα ίσια και στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα (δεν βοήθησαν και οι καιρικές συνθήκες), με τους πρωταθλητές Αυστρίας να «σφραγίζουν» τη νίκη τους στο 80΄, με γκολ του Φερνάντο ντος Σάντος.
Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε την εξής σύνθεση: Βατσλίκ, Αβιλα, Παπασταθόπουλος (62΄ Μ. Καμαρά), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Αγκ. Καμαρά (79΄ Καρβάλιο), Μασούρας (62΄ Ζινκερνάγκελ), Ραντζέλοβιτς (79΄ Χασάν), Ελ Αραμπί (67΄ Αμπ. Καμαρά).
Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.